Google

A furat până a căzut în plasa polițiștilor

Written on:septembrie 16, 2019
Comments are closed

dav

Un bărbat din municipiul  Vaslui a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui, pentru furturi din masini.

Polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui  au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 33 de ani, din Vaslui, bănuit de comiterea a trei infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii vasluieni au stabilit că, în noaptea de 15/16 septembrie a.c., bărbatul a pătruns prin efracție în interiorul mai multor autovehicule parcate pe raza municipiului Vaslui, în zona străzii Castanilor, ocazie cu care a sustras din interior acestora mai multe bunuri de valoare și sume de bani. Prejudiciul produs în cauză este estimat la peste 4.000 lei și a fost recuperat în totalitate urmând a fi restituit persoanelor vătămate.

Pe 16 septembrie, împotriva bărbatului a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar mâine, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Sorry, the comment form is closed at this time.