Google

A dat foc la casă de nervi

Written on:ianuarie 18, 2020
Comments
Add One

Poliţiştii vasluieni au reţinut un bărbat din comuna Drânceni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Huși au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 27 de ani, din comuna Drânceni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunilor de distrugere.

La data de 16 ianuarie  a.c.,  Poliția municipiului Huși a fost sesizață,  prin  apel 112,  de către un bărbat de 51 de ani, din comuna Drânceni, județul Vaslui, cu privire la faptul că, la locuința fiului său vitreg a izbucnit un incendiu.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, persoana bănuită  locuia împreună cu concubina și fiul acestora minor, într-un imobil de pe raza comunei Drânceni, județul Vaslui, proprietate a tatălui său vitreg. În urma unor neînțelegeri, mama bărbatului de 27 ani le-a solicitat să părăseacă imobilul, aceștia părăsind locuința în cursul zilei de 15.01.2020.

În noaptea de 15/16.01.2020, persoana bănuită s-a deplasat la locuința tatălui său vitreg, unde, pe fondul consumului de alcool, ar fi incendiat  lenjeria de pe un pat din locuință, după care a plecat. Incendiul s-a extins la întreaga locuința, fiind necesară intervenția pompierilor pentru lichidarea acestuia.  Persoana vătămată a estimat că valoarea prejudiciului creat în dauna sa este de aproximativ 15.000 lei.

Față de bărbatul de 27 de ani din comuna Drânceni, județul Vaslui,  poliţiştii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Comment