Google

1918-2019, 101 ani de istorie zbuciumată cu trădători, trădări și manipulări ordinare

Written on:noiembrie 26, 2019
Comments
Add One

România se află la un moment de cumpănă. Unii tot anunță apocalipsa chiar dacă sunt la guvernare. Din acest motiv euro a explodat și prețurile vor crește amețitor. Altul, fost șomer, actualmente premier, vorbește de miliarde care să fie direcționate către Sănătate pentru a se plăti salariile și alte miliarde pentru a fi plătite pensiile și alocațiile copiilor. Tot ei au votat pentru creșterea alocațiilor copiilor. E ceva bun, dar de ce se plâng acum? „Dacă nu alocăm acești bani, după cum a spus domnul președinte, nu avem bani cu ce să plătim pensiile și alocațiile copiilor, dar nici salariile în Sănătate”, zice șomerul premier.

Oameni buni, ăștia se află la guvernare, pentru că au vrut la guvernare și pentru că așa a dorit șeful lor Iohanis. I-a dus cineva cu forța la guvernare pentru ca acum să aibă motiv să se plângă, să anunțe mereu criza, reduceri de salarii și pensii? Da de unde. Au vrut să obțină guvernarea fără să fi câștigat alegerile din 2016 și au obținut-o.

A trecut mai bine de un secol de la Marea Unire. Istoria arată că de-a lungul timpului România a avut parte de mulți trădători. Aici intră și „marii” oameni politici Iuliu Maniu șeful Partidului Național Țărănesc, Brătianu, șeful Partidului Național Liberal din perioada interbelică și regele Mihai. Despre morți numai de bine însă, zice o vorbă românească. De aceea venim iar în prezent. Ultimii ani, artizanii dezastrului pe care-l tot anunță au fost în stare să fabrice ură și dezbinare. Mai ieri în fruntea țării a fost reconfirmat, de Europa cu ajutorul serviciilor secrete românești, cel mai mare trădător de neam și țară din ultimii 30 de ani. Iliescu este copil pe lângă „marele”, „inegalabilul” Iohanis, chiar dacă lui Iliescu i se punea în cârcă așa zisa legătură cu Rusia.

Cu acest individ în fruntea țării și cu guvernul meu 2, pe care-l comandă inclusiv la WC, România este în pragul dezastrului. După ciuma galbenă este nevoie de încă 5 decenii pentru a începe renașterea țării vândută la bucată de acești trădători.

Se apropie 1 decembrie 2019. Optimismul se vede numai pe ici pe acolo, că-n rest se văd numai frunți încruntate. Să dea Dumnezeu să fie altfel decât spun acești trădători. Continuare în ediția tipărită a regionalului Informatorul Moldovei.

Leave a Comment