Google

Un talhar cu vechime a ajuns iar dupa gratii

Written on:March 20, 2014
Comments
Add One

puscarie aPolițiștii bârlădeni au reținut pentru 24 ore un bărbat de 26 ani, din municipiul Bârlad, care, în seara de 17.03.2014, a deposedat prin violență un tânăr de 18 ani, din aceeași localitate, de suma de 45 lei. Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bârlad au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 18, din municipiul Bârlad cu privire la faptul că în seara de 17.03.2014, în timp ce se afla într-o parcare din localitate, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. Un bărbat pe care nu-l cunoștea i-a cerut în repetate rânduri bani și întrucât nu i-a primit, l-a amenințat cu acte de violență și l-a împins. Tânărul s-a dezechilibrat și a căzut pe scări, moment în care bărbatul l-a deposedat de o borsetă pe care o avea prinsă în zona mijlocului, de unde i-a luat fără drept suma de 45 lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale  l-au identificat pe bărbatul în cauză: L. George, de 26 ani, din municipiul Bârlad. În ziua de 18.03.2014 l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 ore, ulterior prezentându-l la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

La data de 19.03.2014, Judecătoria Bârlad și-a însușit propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad și a emis pe numele lui L. George mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale pentru furt, fiind liberat din penitenciar la sfârșitul anului 2012.

Leave a Comment