Google

Luați-le cetățenia socialiștilor lui Dodon care-s români în acte dar spun că-s moldoveni!

Written on:January 5, 2018
Comments
Add One

Mai mulți parlamentari socialiști din partidul lui Dodon spun că-s moldoveni, nu români, dar au cetățenie română. Pentru aceștia putem avea un singur mesaj: Mergeți pe prispa lui Putin și fiți moldoveni sau la mamele voastre care v-au educat atât de „bine”! Sunteți mai mincinoși decât fetele de pe centură care practică cea mai veche meserie din lume. Și acelea au oarece onoare. Onoarea breslei. Voi n-aveți nimic nulităților! E vorba de parlamentarii Alla Dolință, Corneliu Furculiță, Adrian Lebedischi, Ghenadi Mitriuc, Radu Mudreac și Anatolie Labuneț.

Unii dintre aceștia au avut nesimțirea să spună că ei sunt moldoveni, iar cetățenia română e o chestie personală.

Cert este că cetățenie moldoveană cu acte românești nu există. O astfel de atitudine, declarații de acest fel, după depunerea jurământului de credință față de țara care-ți acordă cetățenie reprezintă o încălcare gravă a Constituției României. Procuratura generală și alte instituții ale statului român ar trebui să se autosesizeze. Nu poți să declari public faptul că tu ești moldovean din Republia Moldova și gândești moldovenește, dar tu ai cetățenie română, nu locuiești în România, ești parlamentar în Parlamentul Republicii Moldova și folosești actele românești doar ca o manta de vreme rea.

Din informațiile pe care le avem, Dodon însuși, marele prosrus, are afaceri în românia și-n Europa. A și declarat că afacerile sunt afaceri iar politica e politică. Nu există așa ceva, oameni buni. Ori ești împotriva Occidentului ori ești pentru, nu în ambele bărci deodată. O singură variantă există și anume ca acestora să le fi retrasă cetățenia română pentru atitudini antiromânești. Se poate, legislație există, însă mai lipsesc oamenii care să aplice legea. Vom reveni. (Profesor și jurnalist Bogdan ALEXANDRU)

Leave a Comment