Google

Bătălie mare cu iz de cătuşe pe şefia FRF…

Written on:February 11, 2014
Comments
Add One

gica popescuFostul internaţional Gică Popescu e sigur de victorie în competiţia pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal şi încearcă să convingă votanţii că-i cel mai bun. Gică Popescu candidează la şefia FRF şi rămâne ferm în decizia sa de a schimba destinul fotbalului românesc. Care destin, care fotbal?

În acelaşi timp creşte intensitatea mirosului de cătuşe împrejurul oamenilor de fotbal. Fostul căpitan naţionalei aşteaptă sentinţa în Dosarul Transferurilor, dar asigură că e hotărât să meargă până la capăt, indiferent de verdict. Care-i capătul Baciule?

“Nu voi renunţa la proiectul meu şi la promisiunile pe care le-am făcut celor care cred în Gică Popescu, în Generaţia de Aur şi în destinul fotbalului românesc”. Generaţie de aur nimic de spus, însă cu „manevrili” penale cum e?

“Baciul” mai zice că e primul care a vrut şi a dovedit că se poate să aduci schimbarea în fotbalul românesc, în 2005. “Acum, împreună cu echipa mea mă pregătesc să fac pasul decisiv pentru a conduce fotbalul românesc în următorii ani. Un pas pentru viitorul fotbalului românesc”.

Dacă judecătorii îi vor da Baciului o pedeapsă cu suspendare se va înscăuna poate şef la FRF, dar dacă va fi o sentinţă cu gratii avântul tineresc se va estompa după gratii. Cel mai probabil însă Popescu va primi o pedeapsă cu suspendare pentru că şi procurorii şi judecătorii iubesc fotbalul şi vedetele sale!

Leave a Comment