Google

Au furat vitelul si au ajuns dupa gratii

Written on:July 28, 2014
Comments
Add One

vitel in iarbaPolițiștii au reușit identificarea și probarea activității infracționale a doi bărbați, aceștia fiind cercetați pentru furtul unui animal de pe raza comunei Pădureni.

La data de 24.07.2014, o femeie de 36 ani, din sat Văleni, comuna Pădureni, a sesizat prin apel la 112 faptul că în noaptea de 23/24.07.2014, persoane necunoscute i-au sustras o bovină de pe un teren din apropierea localității de domiciliu.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși, au fost identificați D. Ion, de 42 ani și D. Ionuț, de 19 ani, ambii din satul Văleni, comuna Pădureni. Aceștia s-au deplasat cu o căruţă la marginea satului Văleni, iar în timp ce D. Ionuţ a aşteptat la vehicul, tatăl său a mers pe şesul din apropierea satului, unde erau lăsate la păscut mai multe animale. A luat fără drept un viţel, pe care cei doi l-au valorificat pe raza unei alte comune.

Bărbații au fost reținuți de către polițiști pentru 24 ore, fiind prezentați la Parchetul de pe langă Judecatoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea parchetului și a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile. D. Ion este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar D. Ionuț, pentru complicitate la furt calificat.

D.Ion este cunoscut cu antecedente penale, iar fiul său a fost liberat din penitenciar în acest an.

Prejudiciul, în valoare de 3.500 lei, a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Leave a Comment